tiistai 10. helmikuuta 2015

Korsetteja ja herkkää hymyä

Meillä ei kotona ystävänpäivää kauheasti noteerata, amerikkalaista hapatusta ja sillai, et vaikka ollaan ihan ystävällisissä väleissä, niin ollaan sitä muutenkin kuin helmikuun puolivälissä. Ja sitten jotenkin se ystävä terminä ei ihan iske siihen hermoon, millä tahtoisin tuota Miestä ajatella ensisijaisesti. En odota tai edellytä lahjoja.

Ystäville sen sijaan ihan mielelläni toivottelen hyvää ystävänpäivää! Siihen tässä nyt ikään kuin tähdätään, halvasta otsikkokikasta huolimatta, hihhii...

Seuraa häpeämätöntä mainontaa! Lahjavinkkejä itselle ja toiselle!

Korsettiasia: taidan olla vähän hurahtanut Method Putkistoon, ja harmittelen kauheasti sitä, etten silti pysty panostamaan lajiin nyt enempää kuin 1,5h viikossa (jos sellaista ylimääräistä vapaa-aikaa järjestän, keksin sille useita vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia, vaikka tämän hyvät vaikutukset varmasti kertautuisivatkin mahtavasti). Olen löytänyt keskivartalolihaksistoni (ja ei, Bonuspoikaseni, sitä ei kutsuta oravan lihaksistoksi) ja ennen kaikkea oikean asennon! Kuin olisi korsetti päällä nyt kuulkaa. Jos en pidä hyvää ryhtiä, hae tukipisteitä ja keskilinjaa, pienenpienillä mutta jäätävän tehokkailla liikkeillä kiusatut kylki-, vatsa- ja selkälihakset huutavat heti, että asento on väärä. Siis tässä koneen vieressäkin, ja liukkailla kaduilla, ja iltasatua lukiessa, eikä pelkästään salilla.

Täysin ilman korvausta kerron, että tämän viikon perjantaina 13.2. puoli kuudelta Sirke pitää esittelytunnin à 10€ siinä linja-autoaseman lähellä. Mene kokeilemaan.

Herkkä hymy -asia: kun ihmisellä on hyvä olla, se säteilee sitä oloaan muihinkin, joille tulee hyvä olo, joka leviää, ja niin edelleen. Mulla on vahva kutina siitä, että tiistaina 17.2. avautuva blogi Flirttimaisteri & Trubaduuri tulee aiheuttamaan hyviä vibraatioita. (Myös ihailua siitä, että kun aloittaa blogin, sen voi tehdä alusta asti tyylillä.) Nauti ja opi!

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti