keskiviikko 12. elokuuta 2015

Veeran eka koulupäivä!

Edellisenä iltana oli sittenkin liikaa ohjelmaa, ja odotusta (lapsi) ja odotuksia (äiti) ilmassa, mikä muotoutui klo 18 Kertusta alkaneeseen ja lopulta Veeraan ja sitten äidin kautta isään tarttuneeseen katastrofimielentilaan, jossa perheenjäsenet kykyjensä ja taipumustensa mukaisesti päästivät tunteitaan valloilleen. Minä kaikkein epäkypsimmin, mutta sentään vasta, kun olin jaksanut rauhoitella pienemmät nukkumaan.

Sekavista iltahäsläystunnelmista huolimatta eka kouluaamu valkeni rauhallisena. Aamuviestit suihkivat heti kahdeksan jälkeen, Veera muisti aamuhommajärjestyksen ja lähti sovitusti puoli yhdeksältä Mummun kanssa kouluun.

Kaverien äidit pitivät minut viesteillä ajan tasalla, muuten olisin joutunut tyytymään iltapäivän innostusta pursuavaan, mutta lyhyeen raporttiin: 1) oli tosi kivaa 2) kummi on tosi kiva ja vielä ystävän kanssa yhteinen 3) saivat aapisen, joka on tosi hieno 4) välitunteja oli vähän ja ne olivat liian lyhyet.


Mummu oli varautunut saattamaan Veeraa koko viikon. Aika yksitotisesti tyttö ilmoitti menevänsä seuraavana päivänä ihan itse. Jotenkin en kyllä yllättynyt.

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti