lauantai 25. lokakuuta 2014

1-vuotissynttärisuunnittelua, osa 3

Palatte halusta kuulla jännittävän jatkokertomuksemme seuraavan osan... Minäpä kerron!

Melkein kaikki kasvikset kattilassa.
Edellisen kerran jälkeen suunnitelmat ovat heittäneet häränpyllyä yhden muumielokuvan ja yhden mummon ja vaarin suorittaman synttärionnitteluvierailun verran - lisäksi olemme suunnitelmiin jo aiemmin sisällytettyinä ohjelmistoina vierailleet Raisiossa, harrastaneet reipasta ulkoilua Kirvatsissa ja sen jälkeistä ihanaa yhdessäoloa kaukaa Viikinäisistä saapuneiden ystävien kanssa, sekä viettäneet iltaa toisten ystävien kanssa - mutta koska täydelliseen suunnitelmaan kuuluu myös suunnittelemattoman mukaan lukeminen, juhlien järjestelyt ovat tismalleen aikataulussa.

Kuten kaikki juhlissani vieraina olleet tietävät, mikään ei koskaan ole täysin valmista sillä kellonlyömällä, kun vieraiden on sallittu saapua. Tämäkin kuuluu täydelliseen suunnitelmaan, sillä se vähentää täydellisyyteen pyrkimisestä syntyviä turhia paineita.

Hyvä pöhinä.
Kauppareissun tein tänään, samoin kaiken pilkkomisen ja tarjoiluastiasuunnitelman. Lisäksi kasvissosekeiton soseutettavat ainekset on keitetty pehmeiksi.

Huomisessa aamupäikkäritoimintaikkunassa suoritetaan imurointi ja huonekalujen siirtely sekä isosiskon patistelu pöytänsä siistiksi saattamiseen. Myös keiton soseutus, vaahdon vispaus ja keksien murustelu hoidetaan tässä vaiheessa. Mikäli aikaa jää, tarjoilut myös katetaan soveltuvin osin ennen Kertun heräämistä.

Iltapäiväpäikkäritoimintaikkuna on lyhyempi, sillä sen aikana on paitsi saatettava Veera kaverinsa synttäreille, myös otettava vaate-esittelijä vastaan teoriassa samalla kellonlyönnillä! Näin ollen yhtäjaksoinen valmisteluaika on lyhyempi. Voi hyvinkin olla, etten pyörittele peukaloitani viimeistä puolta tuntia, mutta eipä olisi ensimmäinen kerta... Viime hetkillä yritän muistaa kuljettaa irtotavarat paikalleen, nostella sohvatyynyt pystyyn ja tarkistaa, että vessassa on tarpeeksi paperia. Lisäksi on varmistettava, että kaiken muun tohinan keskellä päivänsankari saadaan mukavassa mielentilassa heräilemään ajoissa ja suittua juhlakuntoon.

Tästä tulee kivaa!

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti