maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulu kuvina


Aatonaattona oli vähän odottava olo. Sopivasti laatikoita ja muita juttuja oli tehty, monsieur le chef hoiteli kinkkupuolen, rauha oli laskeutunut ja lapsilla sopivasti tylsää.


Aattona syötiin ja käytiin hautausmaiden kynttilämeriä ihastelemassa, ja kotimatkalla bongattiin Petteri Punakuonon punaisena loistava nenä, mikä tarkoitti sitä, että missattiin joulupukki, mutta ei se kuulemma haitannut. Tontut olivat silti nostaneet lahjasäkin sisälle, ja paketit olivat mieluisia.


Sukulaisiakin nähtiin, ja Uusi Koti toimi hyvin toiskymmenpäisen lauman juhlatilana. Kaikki serkukset mahtuivat sohvalle yhteiskuvaan, ja tilaakin jäi.


Tapaninpäivän sukuloinnin jälkeen lähdettiin muihin maisemiin. Kerttu simahti lopulta ehkä kymmeneltä. Äiti sai lukea rauhassa.


Todellakin. Suosittelen.


Nuoriso pääsi tanssiesiintymään esiintymisvaatteissaan ja diskoilemaan karvaisen ötökän johdolla.


Myöhemmin samalle lavalle nousi viimeisten puolentoista vuoden päänsisäisestä soundtrackistä vastannut bändi. Auvoova soitti monta biisii. Väsynyt pienin fani ei jaksanut tanssia itse. Veera haki keikan jälkeen ihan itse nimmarin. (Muistiinpano itselle: parvella lavan vieressä näkyvyys on loistava ja äänen volyymi pienen lapsen korville parempi kuin lavan tasolla!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti