keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Remppahommia: suunnitelmat todeksi

Aika tarkkaan kaksi vuotta, kaksi kuukautta ja viikko sitten tehtiin suullinen ja pitävä sopimus siitä, että me muuttaisimme ajan tullen Mummulaan. Ensin piti kuitenkin synnyttää yksi lapsi ja laittaa piharivi asumiskuntoon Mummua varten ja laittaa meidän Koti myyntiin, ties kauanko siinäkin sitten menisi, ja ennen muuttoa olisi pakko tehdä remontti Mummulassa.

Lapsi syntyi ja joutui reilun viikon ikäisenä sairaalaan potemaan kynsivallin tulehdusta. Kun lapsi nukkui, äidin päässä suhisi tulevaisuus.


Leppoisa lomapäivä mahdollisti eilen paperipinon järjestelyn. Asensin kesällä kirjahyllyyn kaapin, johon olen voinut sulloa kaikki mahdollisesti tärkeät, lähinnä remppaprojektiin liittyvät asiakirjat, laskut ja esitteet. Nyt, kun elämä on rauhallisempaa, nostin pinon kaapista ulos ja löysin sieltä toivelistan, jonka suolsin vihkoon nyt jo käytöstä poistetun lastenosaston huoneessa pikkuisen vauvan tuhistessa verkkomyssy päässään.

Toteutumattomiksi jääviä toiveita ovat pyykkikuilu (mulla on iso kantokahvallinen kori), eteisen vaatekaappi (mutta ehkä kuistille?), keittiön superkaapisto (korvautui minun Mummoni lipastolla), jääkaappi-pakastin, posliininen tiskiallas, vessanpytty kellarissa, valkoiset kylpytilat, aikuisten alkovi ja olohuoneen vuodesohva. Kaikki muu on joko toteutunut sellaisenaan tai samaa taustaideaa toteuttaen, tai on vielä mahdollista toteuttaa.

Ei huono.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti