perjantai 2. tammikuuta 2015

Äidin itsenäisyysjulistus


Aika hurjaksi olen heittäytynyt tällä viikolla, suhannut sinne sun tänne kotiinpaluuaikoja kotiinjääneille vain summittaisesti ilmoitellen. 
Muroja suussa
On luuhattu naapurissa; kaupassa kävin ihan yksin haahuilemassa ilman elävää kauppalappua muiden aatonaatto-ostostelijoiden seassa, siksakkia vedin siellä osastolta toiselle kun en mitenkään saanut vapaudestani villiintyneenä pidettyä ajatusta kasassa; kun piti vaan äkkiä tiputtaa kuoharipullo ystävän ovelle, niin jäinpä sittenkin ihan rauhallisin mielin siihen höpöttelemäänkin; synttäriylläribrunssi pamautettiin Viasvedelle ihan aikuisten voimin, ja eilen vietin laatuiltapäivää Hannan kanssa, kun isot tyttäret leikkivät ihanasti rauhassa keskenään ja pieni tytär pääsi isänsä saattelemana päikkäreille eikä mun tarvinnut sinkoilla paikasta toiseen alle metrin mittaisen vertikaalisen ääniohjaimen mukaan.
Nyt seuraa kyllä jotain vielä hurjempaa. Ihan kohta pörähtää tuohon eteen auto, ja äiti hyppää kyytiin ja lähtee naisten kanssa road tripille, yön yli. Woohoo! Vapaus!

Follow my blog with Bloglovin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti